Länge sedan sist..

Hej alla läsare, nu var det länge sedan jag sist skrev här. Salsa har sedan sist hunnit få sin 1-årsspruta och fortsatt växa som ett vackert ogräs.

Eftersom matte har sin sista omgång praktik nu i höst, á 10 veckor, så har Salsa varit hos dagföräldrar måndag-fredag. Och bättre dagmatte och daghusse än hon har tvivlar jag på att det går att finna! Dagmatte och daghusse bor innanför dörren intill och som sällskap under dagarna finns även den jättesöta och vänliga labben Saga. De är så lika i sättet, lugna och kärvänliga. Det är så härligt att se två retrievers interagera, de passar varandra så bra!

Förra helgen var matte i Göteborg och jobbade lite extra på casinot, så då var Salsa kvar hos dagmatte och daghusse hela helgen. Matte saknade sin lilla sötnos jättemycket, men kände sig helt lugn vetandes att hon var med så bra och vettiga människor! När vi återförenades på söndagskvällen fick matte veta att Salsa minsann både fått träffat andra hundar och katter (!) i helgen. Till råga på allt hade Salsa och katterna sovit ihop. Tyvärr finns det inga bilder på detta, men så gosig och mysig som hon är så är det inget mysterium att det fungerade bra! Men men, matte hade gärna sett lite bilder ifrån helgen, som verkat ha varit en toppenhelg för vovven.

Salsa har börjat bära mer och mer på saker nu. Hon är sååå stolt när hon hittar något som hon kan plocka upp och visa för matte. Svansen går som på accord fram och tillbaka! Häromsistens gick hon hela vägen till Hemköp och ända fram till tvättstugan här hemma utan att släppa pinnen! När matte uppmärksammade henne på att hon tappat något sprang hon snabbt fram och plockade upp den, varpå den fick följa med hela vägen hem igen för att vänta på nästa promenad nedanför trappen.

Gällande rumsrenheten så känns det riktigt bra, peppar peppar. Som Ni vet så har det inte varit det allra lättaste att få den här lilla damen rumsren, hon har, när hon bara kommit till, smygit sig undan och bajsat och ätit (usch!) upp bajset efteråt. Men nu har det inte hänt sedan senast en gång när hon sov över hos Elin i början på oktober, och innan det en gång (i vad matte misstänker var en protest att vara ensam hemma) precis när vi kommit upp till Örebro igenom i september. Innan det var juli och augusti bajsfria månader! Ja, inget härligt ämne, men roligt att kunna säga att det går bra med det numera iaf!

I övrigt så sover Salsa i sängen med matte mycket mer frekvent än Ängeln gjorde. Matte vill ha sällskap, och när vi inte är ihop på vardagarna är det skönt att få gosa ihop på nätterna då och då! Det var allt för nu, en liten uppdatering iaf, ha det så bra alla vänner!

RSS 2.0