Foton

Det var lite vänliga, men bestämda (Lina, känn dig inte alls utpekad!), önskemål på bilder på Salsa så jag tog några på skogspromenaden igår. Tyvärr var det inget bra fotoljus, men det är bättre än ingenting.

   

   

   

Efter bajs kommer bus

Det är så komiskt att varje gång när vi varit ute och Salsa bajsat så dansar hon en segerdans av lycka. Helst vill hon ha kopplet i munnen och riktigt stoltsera. Så lustigt beteende! :)

Nu är Salsa och matte tillbaka i Örebro. Det känns allt lite lustigt att vara här igen när man vara borta i tre månader i sträck. Salsa verkade inte känns igen sig i varken området eller lgh. De första två dagarna var hon lite skeptiskt till var hon kommit, men nu verkar hon ha kommit till ro och är lugn och fin.. med det undantaget att hon gärna väcker matte på alla nattens småtimmar för att gå ut göra sina behov. Rigorös aktivering innan nattning och vattenborttagning gör inte så mycket, men förhoppningsvis blir det  n å g o n  g å n g  bättre.

Nu har Salsa fällt så gott som all sin sommar/valppäls och golven börjar återigen bli synliga, kvar finns en ruggig liten löphund. Hon blir allt lite ynklig av att löpa.. "det är såå synd om mig matte". Men hon har hälsat på de nya grannarna, som har en labbetös på besök nu ett tag, så det var ett uppskattat inslag. Hon har dessutom fått träffa den lilla JR terriern som ska bli hennes nya bästis..! :)

I övrigt för hösten så planeras inga resor direkt, mer än till skog och mark, men vem vet vad som kan dyka upp, matte kan ju få ett infall och åka upp till alla hundvänner i Sthlm!


RSS 2.0