Varning för "bajsprat"

Salsa har varit dålig i magen i ett par veckor nu. Lös i magen. Jag undrar vad det kan vara. Det är ju ingen diarré direkt, men förutom mornar så blir det "klickigt". Sedan eftersom den lilla lustiga damen inte kan sitta still när hon bajsar så blir det riktigt tjusiga spår efter henne. Vilket ger en extra härlig effekt eftersom hon inte urskiljer mellan asfalt och gräs.. mm så fint det blir. Pinsamt, tycker matte som får skrapa upp klickbajs ifrån cykelbanan. Men främst vill jag att det ska sluta, det kan ju inte vara helt rätt i magen om det blir så ofta löst. Hmm..

"Stop, not go!" säger Salsa.

Salsa har fått för sig att hon ska stanna när vi går ut.. VAD beror detta på?? Hon ser inte ut att ha ont någonstans. Är hon  bara tjejig och fånar sig eller är det någon som känner igen detta underliga beteende. Detta startade under påsklovsveckan, men det börjar bli lite väl träligt nu, matte har tröttnat.

Denna veckan har vi börjat cykla, och för Salsas del springa till dagmatte/jobbet. Det är jätteskönt med motion på morgonen och eftermiddagen varje dag.. tycker matte. Salsa undrar varför tuppluren på bussen slopats. Lilla bortskämda latmask (men jag gillar dig iaf..förutom när vi har bråttom och du tillämpar stoppmetoden)!

Salsa sover varje natt hos matte i sängen. Bortskämd hund, men värme för matte! Skönt är det med sällskap av denna söta dam.

"Don't stop, let's go!" säger matte.

Påskhälsningar

Salsa och matte är på besök i Falköping. Påsklovet har till största delen spenderats i Göteborg hos vänner, men nu är vi i Falköping resten av lovet, Salsa och matte. Nedan kommer lite bilder ifrån en stund på uteplatsen hos mamma och kvällens grillning. Salsa har blivit alldeles för mycket bortskämd med godbitar ikväll, det har slunkit ner både under middagen och fikat efter. morr morr, säger matte.


     

     

     

  
     

Foton!

Här kommer en liten uppdatering i bildformat. Vi har varit i både Sthlm och Avesta. Och självklart finns det lite bildbevis ifrån detta. Här kommer lite bilder ifrån våra strapatser! Nästa vecka tar vi påsklov!På hundcaféet Himmelska hundar. Salsa gör sitt bästa för att charma till sig godbitar och matte skäms över sin tiggis till hund.

     
"Matte ger mig iiiiiiingen mat".Med "stora-moster"-Hedda hade vi mysigt i skogen!

     
"Men matte, hon är så tuff den här stora tjejen.."
I Avesta hos Lotta. Här leker Salsa med söta mamman Eyla.

     
"Pusskalas, pusskalas, pusskalas!"


RSS 2.0