Vilket läge på kameran är valpläget?

Matte har en ny kamera och har inte riktigt lärt sig än vilket läge som passar en valp i ständig action, 99 av 100 bilder blir sudd, sudd och mera sudd. Men men, ett par exemplar som blev "mer lyckade" finns här nedanför.

Salsas mage verkade ha återhämtat sig helt ifrån diarrén, men nu i eftermiddag fick vi ett bakslag och det är återigen rinnigt, dock inte sprutlackering som förut, peppar peppar..

Idag har vi mest tagit det lugnt och myst och vilat mycket. Man kan undra ibland om det är med mål att smälta mattes redan mjuka hjärta som hon kryper så tätt intill och vill sova så nära det bara går, helst med huvudet på mattes mage, ben eller fot, vad helst hon kommer åt. Hon är helt oemotståndlig!

Matte vill vara ute så mycket som möjligt och leka, men små tassar blir snabbt kalla så det blir en hemskt fläng ner-upp-ner-upp. Men men, vad gör man inte för att ens små älsklingar ska få så mycket skoj som möjligt! :)

Salsa verkar börja förstå att det är utomhus som man kissar och bajsar,.. men hur ska man säga till att man behöver gå ut? En liten sölpöl landade tyvärr inomhus. Det kan nog vara svårt att känna efter om man är helt klar ibland om man är en nybakad liten valp.Visst syns det hur hon ler när vi är utomhus!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0