Snart göteborgare..?

Salsa och matte är numera standardgäster på plats 76 vagn 14, på tåg mellan Örebro-Göteborg. Salsa är världsvan och lägger sig och sover och fiser så fort hon gjort sin säkerhetskontroll av kupén. Säkerhetskontrollen består av att hon kontrollerar hela kupégolvet för att se så att inget potentiellt ät-/tuggbart ligger och väntar på henne under något av sätena. Därefter lägger hon sig ner för att lätta på trycket.. som tur är så är det inte alltid fullt i kupén, så matte slipper smila stort och ursäkta sin väldoftande vovves parfymerande av vagnen.

Nu är vi iaf hemma, men bara över måndag-fredag. På fredag ska vi upp till Sthlm för att Salsa ska kunna delta i sin utställningsdebut på lördag! På fredag ska vi först till expertfrisör för klippning (och trevligt sällskap! ) hos storasysters uppfödare. På lördag dag utställning och på lördag kväll hundkväll med storasysters syster, urgulliga Hedda. Matte längtar massor. Salsam-balsam, vet det inte än, men hon kommer säkert vara minst lika glad som matte i helgen! :)

Kommentarer
Postat av: piggelin

KUL!:-)

2008-04-28 @ 17:47:42
URL: http://dansarengirl.blogg.se
Postat av: Easy och Gunnel

Hej Ida och Salsa!
Vi är inne ibland på eran sida, och läser och tittar på fina bilder. Vilken liten gullunge du har. Fick se att du ska ställa Salsa på Lördag, vi håller alla tummar och tassar vi kan.
Hoppas att vi ses någon gång framöver.
Kram från Easy och Gunnel!

2008-04-30 @ 19:53:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0