Vi har varit på turné och har n ä s t a n kommit hem!

Salsa och matte har varit i den stora staden Göteborg och hälsat på hos Johan i en vecka. Lång"semester" med andra ord! Situationstecken kring ordet semester eftersom mattes C-uppsats innebär att alla dagar egentligen är pluggdagar. Johan startade tyvärr sitt gästabud med att vara sjuk hela helgen så matte och Salsa fick roa sig själva. stackars suuklingen låg så stilla, så stilla hela lördagen*


I närheten av bostaden ligger en låg snårskog á la Gbg (alltså inte en helt äkta skog enligt matte som tycker att för att vara en skog måste det vara höga barrträd eller en rejäl blandskog för att räknas som skog). Salsa tyckte, oavsett vad snåren ska kallas, att det var ett alldeles toppen ställe att vara på, vilken matte instämde i.

Salsa tränade på att ha koll på matte, vilket hon gjorde riktigt duktigt. Salsa fick dessutom träna apportering av valpdummie (något hon tidigare inte varit så intresserad av) och var riktigt duktig!
Den enda som var lite lustigt med dessa utflykter var att matte var tvungen att plocka upp bajs efter Salsa.. det var nog första gången någon plockar upp valpkorvar i en skog. Men, det måste göras, för det finns ingen som så snabbt och villigt erbjuder sina tjänster att städa upp om matte inte gör det.. och det är verkligen snuskigt med en bajsälskande hund. Varje chans hon får.. snask*    " BLÄ!", tycker matte om det beteendet.

Under ferien har Salsa även fått leka med tre små barn. Roligt men OJ så trött man blir säger Salsa som rakt inte orkar röra sig alls efter lekstunderna! Salsa har även haft en Mållgan att leka med hos Johan; Johans spegelhund. Detta tycker matte faktiskt var riktigt sorgligt. En underbart söt liten Salsa som håller en mjukisleksak och försiktigt viftar på svansen för att den blga hunden i spegeln ska väga komma ut och leka. Mattes hjärta smärtar,  v a r f ö r  finns det inte två hundar i flocken som kan leka tillsammans? :(
När vi kommer hem till Örebro ska vi hälsa på Eyla ofta och göra brukshundsklubbspremiär, nu VILL matte att lilltjejen SKA få leka och träffa andra vovvar mer.


Över lördag-söndag är matte och Salsa hos mattes mamma i Falköping och hälsar på sedan blir det hem till härliga lägenheten och toppenstaden Örebro!!

Här kommer lite bilder ifrån Göteborgsresan, denna gång med lite förklaring till vad det är på fotona!

1.  2.  3.  4.

5.  6.  7.  8.

1. Salsa ger pantern en omgång han sent kommer glömma.
2. Tough love
3. Vem är vem?!
4. Salsa tittar på det usla startfältet i Melodifestivalens delfinal 1.
5. Söt och sitter lydigt medan matte fotar.
6. Tur att öronen inte är större, då hade hon flugit iväg!
7. Tränar apportering.
8. Salsa leker ko på Johans gräsplätt utanför lägenheten.


Kommentarer
Postat av: piggelin

Mysiga bilder!!
Bra att ni har haft det bra i Gbg!
Välkommen hem så vi ses imorrn! Kraaaammmmm!

2008-02-17 @ 13:03:12
URL: http://dansarengirl.blogg.se
Postat av: Emma, Troja och Hera

Hej! Vad kul att ni är tillbaka så att vi får några uppdateringar! Så fina bilder och roliga texter till! Kramar från oss!

2008-02-18 @ 19:54:06
URL: http://www.maghal.se
Postat av: Therese & Gunde

Hejsan!
Tack för snälla ord i våran blogg! Vad trevligt att hitta en ny sida med en söt liten flattetjej!
Hälsningar från Therese & Gunde!

2008-02-18 @ 22:47:35
URL: http://www.nogg.se/maltegunde

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0