Snuvig matte, härlig valp som är dålig i magen och en kamera som inte vill ta kort

Den gångna nattens nyårsfirande vid 12slaget med raketer och smällare passerade Salsas liv som bakgrundsmusik i sömn. Det vill säga att hon sov mellan kl 23:30-00:30!! Helt över alla förhoppningar. :D Hon sussade så sött hela tiden och lyfte endast huvudet i förskräckelse när, numera konstaterat förkylda, matte nös. Ska man ta det som en förolämpning eller bara tacka för att man har en "ojämnt tålig" hund?!

"Matte, du nyser högre än en raket smäller!"


Idag har jag försökt ta kort på lilltjejen igen, och det var lika svårt idag, men skillnaden att det förkylda tillståndet kortar ner tålamodet. Morr på baskade kameror som inte vill ta kort på annat är mark och suddiga svarta spöken. :(
I frustration spelade jag in en liten kortis film med Salsa ute i snön istället, det enda jag kunde åstakomma med största möjliga skärpa i bilden. Det är inget avancerat imponeranede material i videon, bara en överlycklig valp som leker i snön och tränar "SITT" och ögonkontakt. Länk nedan: (länken är inte klickbar, ni får kopiera länken och klistra in den i adressfönstret)

http://www.youtube.com/watch?v=esp6NsIhwlM

Kommentarer
Postat av: Eva

Gott Nytt År Ida! Vad duktig Salsa är som redan kan sitta så fint, kul att få se en filmsnutt!
Sköt om er så hörs vi av. Kram, Eva

2008-01-01 @ 21:02:21
URL: http://www.chessex.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0