Felfritt ultraljudsresultat! :D

Ikväll har Salsa och matte varit på ultraljudsundersökning för att se hur läget ligger till i Salsas mage. Resultat: urinblåsan ser jättefin ut och båda njurarna likaså!! Ett minst sagt efterlängtat resultat!!! Som ett lite trevligt plus i kanten,  utöver att hon (som vanligt) var sååå duktig och lugn i väntrummet och under undersökningen, blev hon bara rakad lite grann på magen denna gången. När lilla damen växer gör ju även magen det! :P Så denna gång ser hon inte lika lustig ut som förra gången, vilket är bra om man vill slippa mobbing i sandlådan.

Salsas matchvikt idag: 13, 65 kg

Det enda som matte kan klaga på nu är att Salsa haltar cirka varannan dag. Veterinären klämde och kände på frambenen även idag och konstaterade att båda frambenen verkade ömma för henne, så han misstänkte att det kunde vara växtvärk, eftersom hon skjutit i höjd (och bredd) så snabbt på kort tid. Ifall det var växtvärk kan det också sitta i i flera veckor sa han. MEN om det inte är borta om 2-3 veckor så vill han att vi ska komma in igen så att han får klämma mer..! :)

Jaja, hursomhelst är det en trött men lycklig matte här hemma! Salsa sover bättre på nätterna och matte, som är i desperat behov av nattsömn efter 2 låånga månader med dålig sömn, får sova upp till 7 timmar per natt! I'm loving it!*

Kommentarer
Postat av: Ulla

Hejsan, det var ju trevliga besked du fick idag. Roligt, nu kan du njuta av din lilla valp som växer så det knakar. Inte konstigt om hon har växtvärk, det har alla "barn" som växer snabbt. Ha det gott tillsammans och vi ses snart igen.

2008-03-12 @ 19:41:58
Postat av: Emma, Troja och Hera

Måste skriva GRATTIS här också! Vet ju hur länge du väntat på det här positiva beskedet och det måste kännas så skönt! Kram från oss!

2008-03-13 @ 00:18:05
URL: http://www.trojaochhera.se
Postat av: Hanna och Lukas

Grattis till sköna och lugnande besked! Vet hur det känns att gå och undra....Hoppas vi ses nån gång!

Kramar från Hanna och öronslick från Lukas (jobbigt om det var tvärtom!)

2008-03-14 @ 21:19:32
URL: http://www.lukaskorg.spaces.live.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0