Grattis Salsa 1 år!

Idag firar Salsa 1 år. Hurra hurra hurra hurra för den go'aste vovven som tassar runt på denna jord.

Salsa har sovit över hos grannarna och Saga inatt då matte var i Sthlm med praktikplatsen.Matte kom hem vid sextiden, så vi har inte haft en så lång dag tillsammans. Innan matte kom hem var hon i djuraffären och köpte en gigantisk födelsedagspresent till Salsan. När Salsa kom innanför dörren hemma ikväll kunde hon inte tro sina ögon. Hon gick direkt fram, tittade sedan med stora ögon på matte, tittade sedan ner på presenten igen och smög sig sedan bort.. "Så STOOR presenten är! Tänk om den är farlig!" Matte log brett och följde med Salsa tillbaka till presenten och nosade lite på den. Salsa som höll på att spricka av nyfikenhet började slicka på presenten. Sedan dess har hon stått, jag stått och slickat, tuggat och stirrat med stor fascination och intresse på hennes gigantiska märgben av nöt!!

Nu ligger hon utslagen vid dörren och sover tungt. Hon är verkligen en härlig hund, jag har saknat henne i storstaden, skönt att komma hem till henne igen.

(bild på födelsedagsbarnet kommer imorgon)

PS. Ett stort grattis skickas till alla kullsyskon på den stora dagen!!! KRAM till er allihop med mattar och hussar!     

Kommentarer
Postat av: Eva

GRATTIS lilla Salsa på din 1-års dag! (som du ju hade igår..) Du ser så söt ut på bilder och det ska bli skoj att se dig på ny bild med det stora födelsedags-benet oxå ;)

Hälsa matte och ha det så bra!

Pussar, Eva med hundar

2008-10-30 @ 16:23:35
URL: http://www.chessex.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0