Skogen, söder om Örebro

Idag har jag och Salsa liftat med Jerry och Bella ut till skogen. Cirka fyra timmar i skogen blev det totalt, inte illa det! Promenad, därefter fika för de tvåbenta och vila för de fyrbenta, och slutligen irra runt ett par timmar till för hela gänget. Medan vi satt och fikade passade någon på att skjuta i närheten av oss, det var riktigt obehagligt så vi avlägsnade oss snabbt för att leta reda på vägen igen (som alla vet så vill matte av principsak alltid gå vilse när vi är ute i skogen, det är ju ingen utmaning annars!). Salsa ville göra det lite extra dramatiskt och bestämde sig för att peta sig i ögat någon gång under promenaden, vilket hon bittern ångrade i slutet av promenaden och kom och berättade för matte då hon klagade över att det gjorde ont i ögat. Matte tittade på ögat och tröstade. Salsa fick några extra kramar på vägen hem. Väl hemma fick ögat göras rent med ögonskölj och därefter vilade (somnade) matte och Salsa ihop i mattes extremt trånga soffa, som det egentligen inte finns plats för en stor flatteflicka och hennes människa i samtidigt. Vi gjorde ett tappert försök, och med Salsa sovandes med huvudet över mattes hals (matte erkänner att det var lite svårt att andas ibland) hade vi det riktigt mysigt ihop. En riktigt lyckad hunddag tillsammans och Salsa meddelar att ögat fortfarande retas lite med henne men att hon  n o g  kommer att överleva. OM hon blir lite extra ompysslad det vill säga!     

     

     

     

Kommentarer
Postat av: Ulla

Det ser ut att ha varit en skön dag i skogen, va kul hundarna har ihop! Kram till er båda.

2008-10-11 @ 21:26:24
Postat av: piggelin

Åh vad trevligt för salsa som fick leka i skogen, skönt att ögat blir bättre:-)

Kul att träffa dig igår även jag inte hade pratat mycket med dig menmen i veckan kanske?:)

pusskram!

2008-10-12 @ 13:25:35
URL: http://dansarengirl.blogg.se/
Postat av: Emma, Troja och Hera

Vad kul att få läsa en uppdatering så att vi vet att ni har det bra! =) Ser ut som att ni hade en väldigt härlig dag i skogen! Hoppas att ögat är bättre.

Kram från syster-yster med flock

2008-10-15 @ 21:42:58
URL: http://www.trojaochhera.se
Postat av: Lena & bror Brun

Hej!

Vad roligt att se nya bilder på Salsa! Tänk vad fort tiden går, nu är dom snart 1 år! Jag hoppas vi kan ses nåt framöver!!

Kram från Lena & Plura

2008-10-20 @ 22:10:16
URL: http://blackselection.se/
Postat av: Lena & Plura

GRATTIS på födelsedagen, Salsa!!

Kram från Lena & Plura

2008-10-29 @ 14:39:35
URL: http://blackselection.se/
Postat av: Hera

Grattis på födelsedagen syster-yster! Kramar från Hera med flock

2008-10-29 @ 19:27:10
URL: http://www.trojaochhera.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0