Kiss och bajs 2

I två hela dagar och tre hela nätter har Salsas varken kissat eller bajsat inne, SÅÅÅ skönt! MEN, det finns ju alltid ett men, bara för att man skryter om det som spricker lyckoflytet. Idag vid efterfrukost-bajsandet (dagens bajs numero 2) visade det sig att Salsa hade rinnig diarré, så inte konstigt att lilla tjejen inte kunde hålla det inne när omgång 2 tryckte på. Så nu på förmiddagen blev det en "bajspöl" inne, men men, det stinker inte lika mycket som en vanlig hög och förhoppningsvis är det heller inget långvarigt.

Kanske ska jag ta och berätta lite ROLIGT vi gjort sedan vi kommit hem också! Vi var, i torsdags, i skogen och skuttade  runt tillsammans med mattes väninna Marie. -tack för sällskapet!! :) Det var skönt att komma ut lite med lilltjejen och låta henne krångla sig runt över och under stockar och sten! Det var verkligen toppen att ha ett skogsparti precis runt hörnet som i Göteborg, den lyxen saknar jag redan.

Vi har i övrigt mest tränat på att Salsa ska hålla sig "rumsren" och vi busar och har oss ute. Hon är, för det mesta (när inte busgenen tar överhand) riktigt bra på att gå i koppel, men vi använder det fortfarande knappast. Dock har "kom" verkat blivit utsläckt, så det måste jag förstärka igen. Dubbelvissligen sitter dock i fortfarande.

Dagmatte är toppen och Salsa är verkligen i goda händer de tillfällen som matte har något enstaka seminarium eller jobbar. Det känns TRYGGT.


Ikväll ska matte, av praktiska skäl, tvingas vara utan sin valp. Mattes pappa behagade ha 60-årskalas ikväll och vovvar är inte bjudna. Det skulle också bli en jobbig och onödig resa för liltjejen när det bara är att resa fram och tillbaka inom ett dygn. Onödigt fläng, men matte hade helst haft henne med iaf. MEN, man måste ta det beslut som är bäst för sin lilla älskling, även om man inte vill. suck* det är bara att bita ihop.

Kommentarer
Postat av: Emma, Troja och Hera

Ja, det är verkligen mysigt med en liten gosegris men ibland går det nästan till överdrift när man försöker göra annat och Hera prompt ska ligga i knäet. :P Hoppas att du har trevligt ikväll - ibland kan det vara bra att få en paus från hunderiet för när man kommer tillbaka inser man ännu mer hur otroligt härligt det är att ha hund! ;) Kram från oss!

2008-02-23 @ 22:14:35
URL: http://www.trojaochhera.se
Postat av: piggelin

hihi...jaa men du gladde åt att komma hem på söndagen å träffa lilltjejen:-)
kul att du berömde mig i här bloggen:-)*smack*
Kramisar och vi hörs i veckan!
/dagmatte till sötnosen Salsa och vän till matte till Salsa:-)

2008-02-25 @ 20:35:44
URL: http://dansarengirl.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0