Snö, snö och söta små barn (2 nya bilder)

Idag har det snöat i mängder här hemma, och jag kan då nämna en som varit särskilt lycklig över detta!! :D
Jo, söta lilla Salsa har lekt, skuttat och hoppat allt hon bara fått och haft det jätteskoj. :) ..men, det är klart, efter ett tag bus är det en trött liten tjej som vill krypa upp i matten knä! sötnos*
Sedan har vi idag, på kvällen, även hunnit med att hälsa på hemma hos mattes väninna där Salsa och sonen i familjen har bekantat sig lite granna med varandra. På avstånd! :P Lillkillen kände att det var nog bäst att hålla den där glada tjejen på avnstånd ett tag, men visst blev det en hejdå-kram till slut! Så sött!! Det var jättetrevligt att komma iväg ihop och Salsa skötte sig jättebra på besöket! :) OCH, värt att notera, matte veterligen så blev det inte en endaste pöl inomhus, det var inte illa!
Hittar man en mer utpumpad tjej än Salsa var på bussen när vi åkte hem ikväll så är man duktig. Hon var såå trött efter att ha lekt och undersökt hela kvällen att hon somnade i mina armar direkt (hon ville överhuvudtaget inte lämna lägenheten när vi skulle gå!), och bytet till den andra bussen var inte alls önskvärt. Hem kom vi iaf och nu har vi laddat in lite bilder att glutta på. Tack för att vi fick komma och hälsa på i er fina lägenhet, det var jättetrevligt! :)


Kommentarer
Postat av: Emma, Troja och Hera

Hej på er! Det är bara vanliga små övningar vi håller på med, inga världsnyheter. ;) Klickar olika beteenden, tränar mkt följsamhet, lekträning, gör godissök och andra lätta problemlösningsuppgifter. =) Det verkar inte vara ngn tvekan om att båda systrarna har fått "snögenen" i alla fall! Finns inget sötare än glada flatvalpar som leker i snön. ;) Kram på er!

2008-02-06 @ 10:48:58
URL: http://www.maghal.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0