Food is fun!

Idag har Salsa haft matfestival.. och matte har haft matlagning och diskkavalkad! :P Fast det är det värt alla gånger när man får se den lilla tösen bli så överlycklig och äta med så god aptit. Denna dagen har knappt bestått av mycket annat än kisseri och ätande för Salsas del, knappt att man har hunnit med att sova!

Eftersom Salsa inte är den som dricker några större mängder så har matte blandat ner ganska mkt vatten i maten idag, och det har verkligen gjort sig till känna, det har blivit MÅNGA kissvändor. Mattes häck har med andra ord fått mycket träning idag! :P

Ergo har käk serverats till den lilla damen kvart över alla jämna timmar från och med klockan 08 imorse. Menyn har bestått av:

Mål 1: Minutris med en äggula
Mål 2: Minutris med ca 10 kulor CDD-foder
Mål 3: Minutris med ca 10 kulor CDD-foder
Mål 4: Minutris med ca 10 kulor CDD-foder i morotspuré och ägguleblandning
Mål 5: Minutris med ca 10 kulor CDD-foder i morotspuré och ägguleblandning

Maten har varit till stor belåtenhet för Salsa som slukat allt i stor entusiasm! (se bilder nedan) Hon har, som sagt tidigare, kissat en hel del idag, men har endast bajsat 2 gånger, båda gånger var det inga större mängder som kom ut men det som kom såg bra ut! Matte hoppas med andra ord på att få se en rejäl hög ikväll! Man kan verkligen fascineras av hur stor del av ens samtal med vänner (hundvänner) som kan bestå av att diskutera bajs; dess förekomst och utseende.. Galet!! :D Tummarna hålls hårt att diarrén är ett minne blott.



image23 image24
Det är fascinerande att man alltså ska äta med både utsidan av hela ansiktet och öronen..!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0