Fotografering och mystiska fläckar

Igår kväll fick matte och Salsa besök av en väninna som stannat över tills idag. Matte tog självklart möjligheten att utnyttja väninnan lite för att ta lite fotografier. Att ta ståbilder är inte alltid det lättaste, särskilt inte när fotografiobjektet istället för att stå snyggt försöker att äta upp handen på den olycksaliga som står och håller i skinkbiten. Eftersom vi trots allt fick en tämligen bra bild så presenteras denna i stort format här nedan.. medan de andra mindre lyckade försöken finns som minibilder att klicka upp på egen risk.


image11

En mindre rolig upptäckt var fem små blodfläckar på vardagsrumsgolvet. Ifrån vem, och i så fall var på vem, ännu är oklart. Matte fasar och vågar knappt tänka tanken att valpen mumsat ner en nubb ifrån vardagsrumssoffan, men det kan lika gärna komma ifrån mattes fot. Hursomhelst har valpen fått en, under livliga protester med resignation som utfall, total kroppsundersökning utvändig såväl som invändig i den mån detta är möjligt. Kanske är det en tand som lossnat och sedan slunkit ner i halsen för att sällskapa soppan? Uppkäkade tänder är ju ingen omöjlighet, dock lite väl tidigt med tandlossning vid nio veckor och tre dagar.. hm..
Jaja, det är inget är göra mer än att avvakta, det känns lite udda att ta alternativet att åka till veterinären akut för att röntga en mage ifall det är blod ifrån mattes fot.. Suck* hemska dilemman, men men.. inget blod i munnen, halsen, på tungan eller någon annanstans på valpen så det är bara att avvakta och se. Usch usch :(


Diverse bilder ifrån idag:

Kommentarer
Postat av: piggelin

vilken sötnos!:)

2008-01-03 @ 15:14:17
URL: http://dansarengirl.blogg.se
Postat av: Johanna

Vad söt hon är!

2008-01-03 @ 15:59:53
URL: http://tengberg.blogg.se
Postat av: Helén

Vilken super söting hon är.
Kram

2008-01-03 @ 23:21:52
Postat av: sandra

underbara bilder!!

2008-01-04 @ 17:06:13
URL: http://dii.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0