Status lundi

Buss 07:14 tillbaka hos vid vettens dörr 07:50, försten in genom ytterdörren och tiggde till mig en tid (det fanns en avbokad tid 08:30, perfekt).

Kisseprovet visade normala värden men vi fick iaf med oss ett recept på penicillin.

Vetten tyckte att hon var skrämmande tanig för en 10 veckors valp, men att hon gått upp 4 hg på två dagar var iaf positivt. Nu väger lilla flugan 3,5 kg. Han rekommenderade att vi skulle fortsätta med CDD-fodret då detta verkade fungera bra i lilla maggen på damen.

Ett blodprov togs och när de vid 12-tiden ringde för att meddela resultaten av detta så sa de att maskinen som utöfrde testerna inte hade kunnat ge svar på njurvärdena. Så att vi får åka tillbaka till vetten igen imorgon. (Pah.. fyra bussar till imorgon, suck*) Vilket också innebär att Salsa inte får äta något på minst 12 timmar innan blodprovet tas, dubbelsuck* Sista målet idag blir klockan 19:30 ikväll.

Eftersom lillan inte direkt är mogen att vara hemma ensam den tid det tar för matte att hämta ut ett recept på apoteket så fick matte ringa runt och dra i alla kontakter hon har och till sist hittade hon en ängel som kunde möta upp utanför apoteket och hållla lilltjejen medan matte sprang in och hämtade ut receptet. (Ytterligare två bussar, vi börjar bli riktiga bussåkarproffs)

Matte ska avvakta de sista provsvaren imorgon, men funderar trots det iaf starkt på att kontakta Strömsholm för ytterligare undersökningar. Ska det va', kan det lika gärna va' ordentligt.


Ps. Nu vid 15:00 fick Salsa ännu ett mål mat och matte stoppade, bara som i förbifarten, fram handen när vovven ätit hälften av maten med 1/4 penicillinpiller som utan en tanke slank ner i vovvens mage! hihi* Det gick nog ner innan hon hann tänka på vad det var hon slafsade i sig!

Kommentarer
Postat av: Maddox

Och ängeln blev så kär så i lilla Salsa!!!

2008-01-07 @ 23:46:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0