Vättlefjäll del 2

Imorgon ska vi iväg på en vandringtur i Vättlefjäll, igen, men denna gång kommer vi att sova över en natt i tält..! Matte tycker att detta ska bli jätteskoj, trots att hon tycker att skog (och allt annat utomhus) egentligen är bäst dagtid. Det ska iaf bli trevligt med två lediga dagar som blir mycket hundiga! Det ska även bli spännande att se vad lilla stumpan tycker om traska en längre bit, självklart med flera längre stopp på vägen. Och sova utomhus, undra om hon kommer att vägra att sova inomhus igen när vi kommer tillbaka.. eller om hon trivs som fisken överallt, bara där finns en matskål!
Önska oss lycka till, vi rapporterar när vi kommit hem igen,.. men antagligen inte förrän till helgen, matte räknar inte med att ha fått så dunderbra sömn. Matte är skeptisk mot tälts sömngivande kvalitéer.

Kommentarer
Postat av: ulla

Ha det så gott i naturen, Salsa sover nog bra i tält också bara matte är med. Ha det så skönt alla tre!

2008-07-07 @ 00:36:41
Postat av: Eva med flock

Hej Ida, Johan och lilla Salsa! Hoppas ni klarade fjällvandring och övernattning i tält utan störrre missöden och "farligheter" i skogen :) Låter mysigt tycker jag, som fortfarande har kvar att vandra med våra hundar på sådan tripp..

Vill också skicka mina varmaste tankar till Dixie denna dag hon skulle fylla två år. Känns säkert extra smärtsamt idag, men låt oss minnas det glada hon gav oss..

Kramar från oss alla, med önskan om en härlig Sommar!

2008-07-13 @ 13:08:48
URL: http://www.chessex.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0