Dagens exkursion

På förmiddagen idag var Salsa och matte hos veterinären, igen, för att lämna urinprov och blodprov (matte slapp lämna). Salsa var jätteduktig och tittade lugnt och nyfiket, dock oförstående, på veterinärstationens mera högljudda, oroliga gäster. Ja, självklart var även denna lilla dam nyfiken och uppspelt när vi kom in i väntrummet, men inga nervösa serenader här inte, vilstund i mattes knä var att föredra!
Salsa var så lugn och duktig inne hos veterinären, men [HYFF] (för säkerhets skull), gnydde hon för att gardera sig mot att det kaaanske skulle kunna göra ont.. någonstans... någon gång....!

Matchhvikt: 12,9 kg. Nu är det mao träning och motion så det står härliga till för mullis-gullis, så fort nästa veckas ultraljud friat henne dvs! :P Tänk, första gången hon var inne hos vetten i Örebro vägde hon 3,5 kg.. helt otroligt.

Hos veterinären fick vi även det trevliga beskedet att Salsas syster Rea slagit till på stort och vunnit en utställning i småland i helgen och fått ett HP på köpet! Inte illa, gratulerar, gratulerar!!

Ännu en gratulation går ut till storasyster Dixies "halv"moster Trolla och de tre sockersöta småtroll hon födde idag! Stort grattis till den nya lilla familjen och kennelmamma Eva på kennel Chessex!

Väl avstigna av sista bussen för dagen, en ca 50 m från hemmet, stannade vi till för att dokumentera två underbara vårtecken tillsammans:en valp i solsken samt snödroppar i gröngräset. Såå vackert! (notera den härligt överdrivna grodstilen på Salsa!!! :D )

Det vackra vädret drog oss ut ännu en sväng, denna gång bara till grönområdet utanför dörren, för att träna lite inkallning och apportering. Det är väl behövlig träning och dessutom var det jätteroligt!

Veterinären ringde på sena eftermiddagen med provresultaten som visade på fina värden. :) Posivit utgångsläge inför nästa vecka med andra ord!!


image90

Kommentarer
Postat av: Lina & Hedda

Men åhhh vilken gullig liten Salsa!! Nu måste ni ta er hit!! ;-) Kramar

2008-03-03 @ 21:25:17
URL: http://hem.bredband.net/b790892/
Postat av: Hanna

Den där grodstilen håller i sig kan jag meddela! Lukas kan inte sitta ordentligt än. Antingen lutar han sig mot en vägg eller så sitter han med sina långa bakben flera meter framför frambenen. Ganska gulligt är det ändå.

Puss till gullungen!

2008-03-06 @ 02:22:06
URL: http://www.lukaskorg.spaces.live.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0