Inga utställningsframgångar

Inga utställningsframgångar på utställningen för Salsa, i valpklass 2 tikar , stod syster Hera, som kom på 3:e plats med HP, för de istället. GRATTIS till er!! Salsas snygge brune bror Plura kom på 2:a plats med HP i valpklass 2 hanar. Ett stort GRATTIS även där!
Matte är lite dålig förlorare, så vi håller oss nog ifrån utställningar tills hon växt till sig. Jag tror vi satsar på ett framträdande per klass.

Kritiken löd följande:

6 mån.av utm. typ. Vack. huv. & uttr. Bra hals skuldra. Bra rygg, kors, svans. Rak överarm, Önskar mer förbröst. Bra bröstdj. Välv. bakställ. Bra benstomme. Platta tassar. Rör sig bra från sidan, skjuter dock upp sitt ländparti. Bra päls. Välpresenterad.

(Eller i mer läslig översättning:

6 månaders tik av utmärkt typ. Vackert huvud och uttryck. Bra hals och skuldra. Bra rygg, kors och svans. Rak överarm, Önskar mer förbröst. Bra bröstdjup. Välvat bakställ. Bra benstomme. Platta tassar. Rör sig bra från sidan, skjuter dock upp sitt ländparti. Bra päls. Välpresenterad.)

Förutom kritiken om tassarna tycker jag den nog var rätt rättvis, så den klagar vi inte på. :) Matte klagar på sig själv istället som inte fattar hur man ska göra för att ställa sin hund ordentligt.

Jättetrevligt sällskap hade vi i toppenvädret och det var så skoj att träffa Emma med familj igen. Och även mycket trevligt att träffa Hanna med familj i verkligheten! Tusen tack till er för att vi fick åka med er i bilen både fram och tillbaka, samt dessutom fotograferingen! Tack till Eva för hjälp med trimning och utställningstips!

Nu ska vi slappa tills Lina och Hedda kommer, det ska bli såå trevligt!!

Kommentarer
Postat av: sandra

tack för översättningen! puss

2008-05-04 @ 21:44:56
URL: http://sandii.filosoferar.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0