Gott Nytt 2010!

Julen har varit toppenfin. Vi har tagit det lugnt, myst och lekt i snön, vilket är höjdpunkten enligt Salsa. Salsa är en riktig snödykare, det är så roligt att gräva sig fram egenom den fina vita snön. Det har dock blivit lite jobbigt att vara ute längre perioder, då gör det ont i tassarna, det blir för kallt.

Salsa har även blivit hemskt bortskämd, ligga i soffan och sängen varje natt har gjort henne till en riktig liten lyxvovve. Hon tycker att hon har en självklar plats på soffan och blir hemskt besviken när hon inte får komma upp.

Som alltid tar ledigheter slut för fort och nu är vi tillbaka i Örebro. Eftersom det fortfarande är så hiskeligt kallt så får Salsa vara hemma nu i början, det skulle bli för kallt att cykla/springa nu. Vi hoppas att temperaturen sjunker snart.

Nedan är lite försök till bilder jag tagit på lilla tösen, några skojbilder men förhoppningsvis även någon bild som är lite bättre. Ingen utställningsmiss direkt, jag skyller helt på mattes bristande engagemang och kunskap i ämnet. Jag undrar hur länge tills hon ser vuxen och fin nog ut för att det ska gå bra i utställningsringen?


  

  

  


Kommentarer
Postat av: Piggelin

Salsa är så fin!

Jaa det är galet kallt ute nu, hoppas att temperaturen sänks snart!

Inte bara djuren tycker det är för kallt, även vi tvåbenta tycker det likadant..

KRAM!

2010-01-10 @ 23:03:09
URL: http://dansarengirl.blogg.se/
Postat av: Matilda Salemark

söta bilder!:)

Ida du borde komma och hälsa på igen men lite längre! miss you! kram

2010-01-23 @ 16:44:33
Postat av: Matilda Salemark

Har en ny blogg så du vet!=D

2010-02-13 @ 17:32:24
URL: http://matildasalemark.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0